Beveiligingsadvies

De mogelijkheden op het gebied van beveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en alarminstallaties veranderen continue. Wilt u voorzien worden van actueel beveiligingsadvies door een echte specialist? Neem dan contact op met Nikkelen. Al meer dan 35 jaar staan de experts van Nikkelen klaar op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Beveiligingsadvies

 

Professioneel advies in beveiliging oplossingen

Mogelijkheden beveiligingsadvies

Bij het geven van een goed advies voor het gebruik van de juiste manieren voor beveiliging, splitsen we veelal ons advies op in de volgende 4 groepen

 

Adviesmogelijkheden

Advies inbraakbeveiliging

Wilt u voor uw project, woning of bedrijfspand een advies om inbraken te voorkomen of een alarminstallatie om bij inbraken melding te krijgen. Weet u in welk soort situaties u welk soort apparatuur met eigenschappen nodig heeft? Om antwoord te krijgen op vragen zoals deze heeft u beveiligingsadvies nodig van beveiligingsexperts van Nikkelen.

Beveiligingsadvies inbraak

Advies camerabewaking

Weet u de beste positie, invalshoek en kijkafstand van een camera? Weet u welke camera apparatuur het beste dag en nacht het mooiste resultaat geeft? Of hoe u uw beelden voor langere tijd kunt bewaren? Met een beveiligingsadvies voor camerabewaking krijgt u gedegen advies van een beveiligingsexpert van Nikkelen

Beveiligingsadvies camerabewaking

Beveiligingsadvies bij brandbeveiliging

De maatregelen voor het voorkomen van brand en de manieren van het vroeg detecteren en alarmen als brand onverhoopt toch voorkomt zijn eindeloos. De brandbeveiliging specialisten van Nikkelen elektrotechniek kijken naar uw situatie en stellen de beste mogelijk maatregelen voor. Zo heeft u een gedegen advies bij brandbeveiliging.

Beveiligingsadvies brandbeveiliging

Beveiligingsadvies bij Bliksembeveiliging

Als elektrotechnisch installatiebedrijf kan Nikkelen u of uw bedrijf ook adviseren bij maatregelen om overspanning door bliksem te voorkomen. Zo voorkomt u schade aan uw apparatuur of onnodige haperingen in het productieproces. Wilt u weten welke maatregelen er zijn ter beveiliging van bliksem? Neem dan contact met ons op.

Bliksembeveiliging advies

In 3 stappen naar de juiste beveiliging

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in advies en uitvoering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen