Domotica voor bedrijven

Op het gebied van domotica voor bedrijven zijn er ontzettend veel mogelijkheden. In tegenstelling tot domotica voor thuis is er bij domotica in bedrijven vaak meer sprake van het vergroten van het gemak tijdens de werksituatie. Door het slim schakelen en slim inzetten van intelligente apparatuur, kan domotica in bedrijven een grote bijdrage leveren aan het werkgemak, veiligheid, comfort, productiviteit en tevredenheid van werknemers. Zo levert domotica voor bedrijven in veel situaties voordelen op.

Contact over Domotica voor bedrijven 

 

Toepassingen bij bedrijven

Bij domotica voor bedrijven wordt vaker gewerkt met bedrade domotica dan met draadloze domotica. Vaak in combinatie met een netwerkinstallatie, als onderdeel van een ICT installatie. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een regelkast of schakelkast. Die zorgen vanuit daar dat de bediening met een intelligent systeem, zoals een PC, server of ombox, ‘praat’ met de elektrische apparatuur. Voorbeelden van toepassingen zijn;


Adviesgesprek Domotica voor bedrijven

Voordelen voor bedrijven

Domotica biedt bedrijven belangrijke voordelen. Enkele voordelen zijn;

  • Energie-technisch besparen (denk hierbij aan automatisch airco units uit, verlichting uit, buitenverlichting aan)
  • Veiligheid vergoten als vorm van beveiliging.
  • Automatische toegangscontrole

Professionele installatie

De professionele installatie van domotica-systemen voor bedrijven vereist een doordachte aanpak. Nikkelen biedt deskundige monteurs met specifieke expertise en geavanceerde apparatuur. Of het nu gaat om het installeren van slimme verlichting, beveiligingssystemen of toegangscontrole, wij waarborgen een vakkundige implementatie voor een naadloos functionerend domotica-systeem.

Referenties

Starten met domotica voor bedrijven

Denkt u dat het voor uw bedrijf interessant kan zijn om een start te maken op het gebied van domotica? Neem dan contact op met de specialisten van Nikkelen elektrotechniek. Niet alleen kunnen zij ondersteunen bij domotica voor uw bedrijf, maar ook totaal ontzorgen op het elektrotechniek.

Adviesgesprek domotica voor bedrijven

In 3 stappen naar de juiste domotica

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in domotica en automatisering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw domotica wordt samengesteld.

Contact met uw expert