Bliksemoverspanningsbeveiliging (samenwerking van der Heide)

Onweer betekent risico. Voor mensen en productieprocessen. Daar is iedereen zich van bewust. Als installatiebedrijf bieden wij maatwerkoplossingen voor beveiligingssystemen. Het resultaat is een veilige omgeving en continuïteit van het productieproces. Optimale bescherming is maatwerk.

Door eerst de risico's vast te stellen en te inventariseren wat de gewenste mate van bescherming moet zijn - ook ten opzichte van de kosten - kan een plan van aanpak gemaakt worden. Geheel op maat, want elke situatie is anders, elk object is anders.

Wij bieden overheden en organisaties de mogelijkheid om elektrotechnische infrastructuren, bouwkundige constructies en installaties optimaal te beveiligen bij onweer en blikseminslag. Onze toegevoegde waarde zit in een eerlijk advies en een goed en kostenefficiënt plan van aanpak.

Rekenden we vroeger op basis van enkel een bestek, nu verdiepen we ons in een veel vroeger stadium uitgebreid in onze klant: Waar is behoefte aan?, Hoe kunnen we uw vraagstukken oplossen? en Wat kunnen we toevoegen aan uw business: nu en in de toekomst?