Zonvolgend Zonnepaneel

De Ecoplant is een zonvolgend, vrijstaand apparaat dat bestaat uit ‘bladen’ met zonnepanelen die in de richting van de zon meebewegen. De Ecoplant is een innovatief ontwerp dat niet misstaat op bedrijventerreinen van bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze vorm van zonne-energie heeft een grote diversiteit aan toepassingen en mogelijkheden. Wilt u de ECO-plant laten installeren? Neem dan contact op met Nikkelen elektrotechniek.

 

Zonnepanelen die meebewegen met de zon

De Ecoplant zijn uiterst efficiënte stroomop wekkers die door middel van monokristalline solar panelen efficiënt energie laden. Maar Ecoplant is meer! Wij combineren vele functies zoals On-en Off-grid, energieladen, energieafgifte voor elektrische fietsen en auto’s en bieden bescherming voor uw persoonlijke eigendommen. De Ecoplant biedt dus veiligheid camera’s, buitenverlichting en laadstation in één.

Beeldschone energie

Door het ingebouwde mechanisme van de Ecoplant waardoor de zonnepanelen 24/7 automatisch met de zon meedraaien, gaan wij zeer efficiënt om met de beschikbare zonkracht en kan onze ontwikkeling met het recht Suntracing Solar Systems genoemd worden. De Ecoplant is een vrijstaand, zonvolgend apparaat en kan overal bij uw huis, in de tuin, bedrijventerrein of waar dan ook gewenst binnen twee uur operationeel geplaatst worden. Ecoplant is verplaatsbaar en is verkrijgbaar in zowel een on- en off grid energieoplossing (vergunningsvriendelijk).

Tekstbron: ecoplant.solar

In 3 stappen naar de juiste ECO plant

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in duurzaamheid en zonnepanelen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw zonnepanelen wordt samengesteld.

Contact met uw zonnepanelen expert