Partnership

Drukwerk

Samenwerking met Goodfuture

Het adres voor duurzame en circulaire bedrijfskleding in Nederland. 

249RBLS

Samenwerking met Lichtstudio Ralph Blankenaauw

De productie van een lichtadvies gebeurt in nauw overleg met de klant; de resultaten hiervan worden met behulp van ons professionele 'techno-cd tekensysteem' verder uitgewerkt.

131electroned

Partner van ElektroNed

ElektroNed is een proactief samenwerkingsverband van meer dan 40 elektrotechnische bedrijven verdeeld over heel Nederland. We leren van elkaar en delen met elkaar. We werken alleen samen met A-leveranciers om onze kwaliteit te borgen. Ook op het gebied van duurzaam installeren lopen wij, met het groene label EcoNed voorop.

173Econed

Econed

EcoNed is het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Samenwerking Streetplug

Op zoek naar een laadpaal met een mooi design en gebruiksgemak? StreetPlug heeft hét innovatieve ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto's. Een slimme technologie in een strak design. Een flexibel alternatief voor de laadpaal, toepasbaar op elke locatie met het oog op het behouden van het oorspronkelijke straatbeeld. Zo maakt de StreetPlug het mogelijk dat u thuis of onderweg zorgeloos uw elektrische auto kunt opladen met een aantal belangrijke voordelen.

248IT-voor-de-zaak-(1)

Samenwerking met IT voor de Zaak

IT voor de Zaak heeft alles in huis om jouw complete ICT-omgeving op maat in te richten en te beheren. Dat betekent jouw ideale situatie tegen een vaste prijs per werkplek per maand, zonder vooraf te hoeven investeren.

228GG2016

Wij zijn deelnemer en sponsor van Groesbeeks Gruwelijkste

 Kijk voor meer informatie: Road4energy