Beveiliging

Hoe zorgt u er voor dat inbrekers liever uw woning of bedrijfspand overslaan? Goed hang- en sluitwerk, hekwerk, camera’s en zelfs bouwkundige aanpassingen kunnen er voor zorgen dat een inbreker uw huis of bedrijf links laat liggen. Ook laten zien dat er een inbraakbeveiligingsysteem aanwezig is helpt. En krijgt u toch met een poging tot inbraak te maken? Zorg dan dat deze meteen gedetecteerd en goed opgevolgd wordt. Dat doet u met een inbraakbeveiligingsysteem dat precies aan uw wensen voldoet en valse meldingen zoveel mogelijk voorkomt. Wij zijn u graag van dienst.

De ontwikkelingen op het gebied van inbraakbeveiliging gaan razendsnel. Centrales worden aangesloten op lussystemen, waardoor alle apparatuur compatible is en de precieze locatie van een melding meteen vastgesteld kan worden. En doordat nagenoeg alles ook draadloos wordt (en een eigen IP adres heeft), kunt u, via internet, op je tablet of smartphone meldingen ontvangen, camerabeelden volgen en zelfs meeluisteren op afstand.

Wij luisteren goed naar wat u wilt. En leggen vervolgens in een plan vast waar het systeem aan zal en moeten voldoen. We houden hierbij rekening met mogelijke eisen die uw verzekeringsmaatschappij stelt.
Als gecertificeerd beveiligingsspecialist bent u ook bij ons aan het goede adres voor toegangscontrolesystemen, bouwkundige voorzieningen en camerasystemen. Wij zorgen voor snelle opvolging bij een storing en nemen ook het onderhoud ter hand. Kiest u voor ons, dan kiest u voor zekerheid.